Agenda

1 januari 2023: Op deze datum is het beheer en het bestuur van de VvE overgenomen door Hoekstra VvE Beheer. 
                                

Faciliteitenkaart 2023: Vanaf januari 2023 kan de faciliteitenkaart van hotel Westcord bij de balie van het hotel afgehaald worden. De prijs van de kaart blijft ook in 2023 € 100,00 per appartement. Wel is het zo dat voor het gebruik van de sauna een bijdrage moet worden betaald van € 7,50 p/p per gebruik. Hiermee is de regeling voor onze appartementen gelijk aan die van de hotelgasten. Voor meer informatie over de faciliteitenkaart zie "Faciliteitenkaart Hotel Westcord" op deze website.


Actualiteit

Tijdens de ledenvergadering wordt vastgesteld welke onderhoudswerkzaamheden aan het gebouw zullen plaatsvinden. We verzoeken u dan ook deze website regelmatig te raadplegen, om op die manier op de hoogte te blijven van hetgeen er in en rondom het gebouw gebeurt.


Plannen rond het zwembad "Aqua Plaza" en de komst van een museumdepot aan de achterkant van het natuurcentrum.

Nog altijd is een projectontwikkelaar bezig om een passende invulling te realiseren voor het gebied tegenover ons appartementengebouw, op de plaats waar nu het vervallen zwembad staat. Wij worden als bestuur op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, maar kunnen daar geen invloed op uitoefenen. We verwachten dat er in de loop van 2022 een plan ingediend wordt bij de gemeente Ameland. Houdt u daarvoor de nieuwsbrieven van de gemeente Ameland in de gaten. 

Ook zijn er plannen in ontwikkeling voor het bouwen van een museumdepot aan de achterkant van het natuurcentrum op de plek die nu min of meer braak ligt. 

Voor beide plannen geldt dat de plannen t.z.t. bij de gemeente Ameland ter inzage liggen en daarvoor gelden de gebruikelijke termijnen, in het geval u bezwaar tegen de plannen zou willen maken.